Samtaler og forløb med Saxenda®

Alle vores forløb starter med en samtale hos Jacob eller Martin, samt vores uddannede sygeplejersker. Her vil det forventede forløb blive gennemgået, så du føler dig helt tryg.

Der vil blive lagt en behandlingsplan tilpasset dig, dine ønsker og realistiske mål.

Til forundersøgelsen vil der være god tid til at gennemgå hele forløbet og til at stille og få besvaret dine spørgsmål.

Det er vigtigt for os at du er velinformeret forud for et behandlingsforløb hos os, da det giver det bedste forløb og resultat.

Medicinsk vægttab med Saxenda®

Personlig vejledning

Gennem de 12 måneder forløbet strækker sig over, vil du deltage i et samtaleforløb og en personlig vejledning tilpasset dine behov og ønsker.

Videnskabelige studier viser entydigt, at forløb der kun fokuserer på kalorier aldrig fører til et blivende vægttab, så derfor er det vigtigt for os, at du modtager en personlig tilpasset plan for, hvordan du skal ændre din livsstil. Kun herved øges sandsynligheden for at det vægttab, du opnår under dit forløb hos os, også bevares bagefter.

Et aktivt liv

Et aktivt liv er vigtigt for at opnå velvære samt sikre en sund krop og et godt kredsløb. Fysisk aktivitet er også en vigtig del af processen i forbindelse med at opnå et blivende vægttab.

For mange mennesker kan det være svært i en travl hverdag at nå at være fysisk aktive, eller det kan være svært at komme i gang, hvis man er overvægtig og føler sig begrænset ved fysisk udfoldelse.

Vi vil vejlede dig omkring hvilke typer fysisk aktivitet, der kan være optimale for dig, så du selv aktivt kan være med til at sikre et blivende vægttab.

Medicinsk vægttab med Saxenda®
Medicinsk vægttab med Saxenda®

Mindset

Din mentale indstilling forud for et behandlingsforløb hos os er meget afgørende for, at du kan få det maksimale resultat ud af forløbet.

Hvis du går ind i behandlingsforløbet med en tro på, at du vil lykkes med et vægttab, gennem en ændret tilgang til din kostindtagelse, din livsstil og til dit daglige aktivitetsniveau, er der meget stor chance for at du opnår et blivende vægttab, gennem dit forløb hos os.

Vi vil hjælpe og støtte dig i at bevare troen på dig selv og dine evner til at opnå et blivende vægttab.

Har du spørgsmål til Kirurgisk Klinik Frederikssund:

Har du spørgsmål til Kirurgi Viborg